Over Lingerie Herman

Lingerie Herman staat voor een persoonlijke begeleiding in een intiem en exclusief kader. Bij ons vind je een uitzonderlijk ruim aanbod lingerie en badmode:  we streven naar een uiterst comfortabele pasvorm alsook naar exclusiviteit en volgen steeds de laatste modetrends.

Onze lingerie mag gezien worden en vormt bovendien de perfecte basis voor een elegante garderobe. Vrouwelijk en functioneel gaan hand in hand.

Mijn team en ik zijn professioneel opgeleide stylisten die je met veel enthousiasme graag helpen bij het kiezen van uw favoriete lingerie die je op het lijf geschreven is.

Wij als vrouw begrijpen dat elke vrouw uniek is en daarop recht heeft op een persoonlijke service afgestemd op de noden van haar eigen levensstijl. Wij maken er een erezaak van dat je bij ons buitengaat met het model dat je het beste zit, in de juiste maat.

 

Zusterwinkel Lingerie Puur , op wandelafstand van Lingerie Herman, is the place to be voor de laatste trends in ondergoed, badmode en nachtmode voor haar en hem. Elk seizoen opnieuw zoeken we naar nieuwe mode “must haves” waar je voor smelt.

In de ruime, afzonderlijke herenafdeling, kan je terecht voor zowel klassiek als stoer en speels ondergoed voor heren van elke generatie.

Onze eyecatchers van vandaag zijn oa Hanky Panky, Isotoner…

 

 

 

Vind ons leuk op facebook en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes.  www.facebook.com/hermanoudenaarde

 

 

Adresgegevens

Nederstraat 18  -  9700 Oudenaarde  -  055 31 22 69
Ma 14u tot 18u30       din – vrij  10u tot 12u  14u tot 18u30        zat 10u tem 18u30
www.lingerieherman.be